Demarează programul de finanţare START-UP NATION – ROMÂNIA

Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperaţie Tg. Mureş organizează sesiunea de informare având ca temă Programul START-UP NATION – ROMÂNIA.

Evenimentul va avea loc luni, 10 aprilie 2017, de la ora 10.00, în Aula Universităţii Petru Maior din Tg. Mureş, str. Livezeni, nr. 69, Sala 35, etaj 2, jud. Mureş.

Misiunea Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat este de a crea un mediu favorabil afacerilor, iniţiativei private şi spiritului antreprenorial, de a stimula crearea de noi întreprinderi şi de a sprijini dezvoltarea celor existente, iniţiind astfel o serie de programe şi proiecte care vizează crearea de locuri de muncă şi creşterea competitivităţii companiilor, precum şi a capacităţii acestora de a exporta.

În acest sens, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat va derula Programul pentru stimularea înfiinţării întreprinderilor mici şi mijlocii ”START-UP NATION – ROMÂNIA” cu sprijinul oficiilor teritoriale pentru întreprinderi mici şi mijlocii şi cooperaţie.

Programul se finanţează din fonduri de la bugetul de stat şi din fonduri europene, având ca obiectiv principal dezvoltarea înfiinţării de noi întreprinderi mici şi mijlocii, îmbunătăţirea performanţelor economice ale start-up-urilor, creşterea potenţialului de accesare a surselor de finanţare şi facilitarea accesului acestora la finanţare.

În cadrul evenimentului, vor fi oferite informaţii cu privire la implementarea Programului şi vor fi supuse dezbaterilor prevederile acestuia, dorindu-se conturarea unui dialog susţinut între reprezentanţii OTIMMC şi cei ai mediului de afaceri. Pentru absorbţia totală a fondurilor alocate prin acest Program, de către întreprinderile mici şi mijlocii, în anul 2017, informarea reprezentanţilor mediului de afaceri local şi regional reprezintă un obiectiv esenţial al manifestării.

Cei interesaţi sunt rugaţi să confirme participarea la numerele de tel/fax: 0265-311660, 0265-260818, sau pe adresa de e-mail: oficiutargumures@imm.gov.ro, până la data de 7 aprilie, ora 12.00.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.