fbpx

Demonstrație de ParaTeqball

Ultima zi a European Teqball Tour – Târgu-Mureș 2022 a avut parte și de un moment special. Este vorba de o demonstrație de Para Teqball, oferită de jucătorii Ștefan Dogaru și Keresztes Zsolt. Cei doi au început să joace Para Teqball în urmă cu un an și au obținut deja rezultate importante în turneele la care au participat.
Para Teqball este o disciplină care beneficiază de un regulament specific și se joacă tot la masa de Teqball, demonstrațiile fiind prezente la toate turneele majore organizate de Federația Internațională de Teqball.
Ne bucură faptul că, prin sprijinul nostru, Ștefan Dogaru, elev la Colegiul Vlaicu Vodă din Curtea de Argeș, un iubitor și practicant al sportului, s-a apropiat de această disciplină și este un adevărat ambasador în România și peste hotare.
În luna aprilie, cu sprijinul Federației Române de Teqball și a Federației Internaționale de Teqball, Colegiul Vlaicu Vodă a fost dotat cu o masă de Teqball, pentru ca elevii să poată practica acest sport.
La demonstrația de Para Teqball de la Târgu-Mureș, cei doi i-au avut coechipieri pe Kristaly Hunor (Transilvania Târgu-Mureș) și Gemesi Aron (Ungaria).

Comentează cu Facebook
Punctul

FREE
VIEW