Demonstrație de rugby la Tîrgu-Mureș, după 25 de ani

Un eveniment rugbistic de anvergură va avea loc în Tîrgu-Mureș, după 25 de ani de absență. În cadrul acestuia, vor avea loc un meci la nivel de copii și o partidă de Rugby 7’s.

Meciurile se vor desfășura duminică, 23 aprilie 2017, începând cu ora 11, la Baza Sportivă Juvenes din Sâncraiu de Mureș. Prin simpla participare la acest eveniment, contribuiți la susținerea rugby-ului românesc.

Echipă copii
Juvenes Alb: Adonis Bucur, Casian Suciu, Andrei Iușan, Andrei Suciu.
Juvenes: Marco Șăulean, Darius Suciu, Alexandru Costea, Alisa Tătar.

Echipă Juniori Plus
Juvenes Alb: Andrei Codarcea, Silviu Pop, Dragoș Meruțiu, Rareș Chibelean, Cătălin Pol, Paul Stoinea, Dan Brustur.
Juvenes: Daniel Tanko, Vicențiu Iușan, Roland Ferenti, Dragoș Stepa, Dan Căpâlnă, Cosmin Boar, Alexandru Mașca.
 

Despre rugby

 

Rugby-ul are o definiție simplă: un joc de golani practicat de gentlemani, bazat pe solidaritate, pasiune, integritate și respect.

Disciplina, controlul şi respectul reciproc generează spiritul jocului, acestea fiind calităţile care dau naştere camaraderiei şi fairplay-ului, esenţiale pentru succesul şi supravieţuirea unui joc atât de solicitant fizic.

 

 

 

 

 

 

 

 

Principiile jocului pot părea valori şi tradiţii învechite, însă ele au trecut testul timpului şi rămân la fel de importante pentru viitorul jocului de rugby, la toate nivelurile la care acesta este practicat, aşa cum au fost tot timpul în îndelungata şi remarcabila sa istorie.

Jocul de rugby este practicat de bărbaţi şi de femei, de băieţi şi de fete din întreaga lume. Mai mult de trei milioane de oameni cu vârste cuprinse între 6 şi 60 de ani practică regulat acest joc. Datorită paletei largi de calităţi necesare jocului, persoane cu diverse calităţi fizice şi abilităţi au şansa de a participa la toate nivelurile.

Facebook:

https://www.facebook.com/events/1915619692049480/

https://www.facebook.com/CSJuvenes/

https://www.facebook.com/CsJuvenesRugby/

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.