fbpx

„Desculț în iarbă” revine duminică la Târgu Mureș. Intrarea liberă

Pentru a marca sfârșitul verii târgumureșenii, și nu numai, sunt invitați la o nouă ediție a evenimentului ”CONCERTS by Desculț în Iarbă”, care se va desfășura în cadrul Cetății Medievale Târgu Mureș în 25 septembrie 2022. Surpriza organizatorilor va fi faptul că la ediția aceasta intrarea va fi liberă pentru toți participanții.

” Alături de noi, pe scena, vor fii TOULLOUSE LAUTREC, ILINCA & GADJO DILO, FOCUL VIU dar ca să avem parte și de momente cu hohote îi vom avea si pe prietenii de la FUNKERS cu un spectacol de improvizație.

După cum v-am obișnuit, vă așteptăm cu activități pentru toate vârstele, hămăceală și alte surprize!”

Concerts by Descuț în iarbă este un proiect co-finanțat de către Primăria Târgu Mureș, în urma câștigării concursului de proiecte pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor culturale pe anul 2022.
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Primăriei Municipiului Târgu Mureș și a Consiliului Local care nu sunt responsabili de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele acestuia pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării

Comentează cu Facebook
Punctul

FREE
VIEW