Despre noi și despre ai noștri, Cristian Teodorescu și Adi Giurgea pe Agenda de Mureș!

Azi de la 18,30 doar la Agenda de Mureș puteți fi martorii unei discuții ce se anunță extrem de interesantă, grație nu doar invitatului moderatorului, dar și subiectelor abordate! Invitatul din această seară, Cristian Teodorescu, redactorul șef al ziarului www.punctul.ro, și moderatul transmisiunii, Adrian Giurgea vor discuta despre…presă și politică, alegeri, aleși, târgul de pe Pocloș, libertate, nevoia de schimbare.

Nu-i așa că v-am trezit curiozitatea? Și asta nu e totul! Cei doi vor discuta ”Despre schimbarea schimbării. Despre riscul schimbării. Despre riscul stagnării. Despre noi. Despre ai noștri … din perspectiva jurnalistului, dar și din cea a omului de afaceri.”

Așa cum a menționat Adrian Giurgea pe pagina de socializare:

”Invitat este gazetarul și patronul media Cristian Teodorescu. Punem împreună cu el punctul pe toate „i”-urile pe care le vedem sau pe care ni le sesizați. Așadar, așteptăm să comentăm împreună și să stabilim când, cum, cine și, mai ales, de ce ni se întâmplă parcă numai nouă, la Târgu-Mureș.
De la 18.30, doar la Agenda de Mureș!
Dacă nu ai timp să ne urmărești, poți distribui transmisiunea LIVE să o vadă alții. Ne ajuți și pe noi, dar ajuți și societatea să rămână sau să redevină activă!”

Vizionare activă!

Comentează cu Facebook