fbpx

Din nou fotbal la Târgu Mureş

Sâmbătă, 21 iulie a.c., la Tîrgu-Mureș, Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureş va asigura ordinea şi siguranța publică, cu ocazia partidei din debutul Ligii I naționale de fotbal.
Întâlnirea fotbalistică dintre echipele AFC HERMANNSTADT și ACS SEPSI OSK SFÂNTU GHEORGHE se va desfășura pe stadionul Trans-Sil, din Tîrgu-Mureş, cu începere de la orele 18.00 și este cotată cu grad mediu de risc. Conform organzatorului se estimează prezența a 3000 de spectatori în tribune.
Peste 30 de jandarmi operativi, împreună cu polițiști și pompieri, vor fi prezenți în zona imediată şi apropiată a stadionului, precum şi pe traseele de afluire/defluire, pentru protecția participanților, descurajarea și combaterea oricăror fapte antisociale. Răspunderea pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă în interiorul stadionului revine clubului organizator, care a încheiat în acest sens un contract cu o firmă specializată de pază.
Premergător începerii meciului de fotbal, specialişti din cadrul instituției noastre vor desfăşura activităţi de informare și conștientizare a tinerilor. Jandarmii vor distribui flyere, în scopul prevenirii consumului de droguri și alcool şi înlăturării potenţialelor cauze sau situaţii de natură a genera săvârşirea de fapte antisociale.
Pentru desfășurarea în condiții de normalitate civică a manifestării sportive, recomandăm spectatorilor:
– să vină la stadion din timp, accesul pe stadion fiind permis începând cu orele 16.30;
– să nu poarte asupra lor obiecte interzise prin lege sau de organizator, pentru a evita staţionarea îndelungată la filtrele de control;
– să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ȘI CU PUBLICUL

Comentează cu Facebook