Direcția de Investigații criminale: s-au identificat 129 de persoane dispărute, 63 de persoane date în urmărire

În ultima săptămână, în urma acțiunilor desfășurate de Poliția Română, au fost depistate 192 de persoane care erau dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanțele de judecată.

În perioada 8 — 14 septembrie a.c., polițiștii din întreaga țară, sub coordonarea Direcției de Investigații Criminale a Poliției Române, au depistat 129 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 84 de minori.

De asemenea, au fost depistate 63 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 44 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 9 aveau mandate de arestare preventivă, 8 persoane aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare, iar 2 persoane erau căutate după ce au evadat.

Un bărbat, de 34 de ani, din municipiul Târgu—Mureș, județul Mureș, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de 12 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunilor de constituire de grup infracțional organizat și trafic de minori, a fost depistat de polițiștii din Mureș, la data de 13 septembrie a.c.. Acesta a fost încarcerat în Penitenciarul Târgu-Mureș.

De asemenea, polițiștii din Mureș au depistat un bărbat, 38 de ani, din municipiul Târgu Mureș, căutat de autorități pentru a executa o pedeapsă de 12 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunilor de constituire de grup infracțional organizat, proxenetism și trafic de minori. Cel în cauză, depistat la data de 13 septembrie a.c., în localitatea Luncani, județul Mureș, a fost încarcerat în Penitenciarul Târgu-Mureș.

Un alt bărbat, de 48 de ani, din orașul Pecica, județul Arad, care se sustrăgea executării unei pedepse de 6 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunilor de constituire de grup infracțional organizat și trafic de persoane a fost depistat de polițiștii din Arad la data de 12 septembrie a.c. și încarcerat în Penitenciarul Arad.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.