fbpx

Director interimar la Muzeul Județean Mureș, Ötvös Koppány

În urma alegerilor locale din 27 octombrie, fotoliul de primar fiind câștigat de directorul Muzeului Județean, începând din 2 noiembrie pe locul acestuia, interimar a fost numit Ötvös Koppány.

Potrivit legii, în termen de 120 de zile, Consiliul Județean va trebui să anunțe un concurs pentru ocuparea postului, ocupat temporar de Ötvös Koppány, angajat al Muzeului. În această perioadă scurtă, directorul interimar nu poate face mare lucru, decât să se concentreze la problemele administrative și să asigure funcționarea instituției.

Activitatea fiind restricționată din cauza epidemiei, nu se pot pregăti expoziții noi, dar cele existente în Palatul Culturii și la Muzeul Etnografic pot fi vizitate. Muzeul Științelor Naturale, Palatul Culturii presupun reparații ample, care figurează printre proiectele Consiliului Județean, acestea fiind realizate din fonduri europene.

Dacă va candida sau nu la examenul pentru ocuparea postului de director al Muzeului Județean Mureș, directorul interimar Ötvös Koppány se va decide la anunțarea concursului, potrivit szekelyhon.ro

Foto szekelyhon

Comentează cu Facebook