Disperare în Band ! De cateva saptamani, casele localnicilor sunt jefuite

Disperare intr-o comuna din Mures! De cateva saptamani, localnicii nu mai au liniste, caci gospodariile lor sunt pradate in fiecare noapte.

Oamenii au ramas fara carnea pusa la afumat, fara sorici si slanina, dar le-au disparut si sute de gaini din batatura.

Gospodarii au ajuns la capatul rabdarii: numai in primele doua luni ale anului au fost depuse peste 20 de sesizari la politie, insa doar 5 cazuri au fost rezolvate. In sensul ca agentii au gasit hotii si au recuperat paguba, dar cu toate acestea, furturile s-au inmultit.

In localitatea Band din judetul Mures tinta hotilor sunt localnicii harnici care au animale in gospodarie sau care au taiat porcii si au pus bunatatile la pastrare. Ultima lovitura a fost data de curand intr-o gospodarie, de unde au furat slanina si carnea pusa la afumat. Proprietarii au anuntat politia, iar acum isi iau singuri masuri de protectie. Isi intaresc gardul si isi ascund pe unde pot alimentele.

Localnic: “Gaini, carne, ce gaseste, carne de porc, ce gaseste, tot aduna .. Facem gard mai bun sa mai protejam, ca altfel nu se poate asa ceva .”
Victima hotilor a ajuns si o femeie in varsta, care a ramas intr-o noapte fara toate gainile, dintr-o rasa de carne.

Intrusii i-au adormit cainele, apoi au adunat din cotete zece gaini si trei rate.

Lorinczi Agnes, pagubita: “Nici cainele nu a latrat sa stiti, cred ca a primit o doza de spray, ca doua zile numai a dormit, de mancat n-a mancat nimic.”

Gospodarii au anuntat politia si stau de paza, sa puna mana pe talhari!

Adorjan Pal, pagubit: “S-o furat de la mine rate, de la vecin, oi si rate , s-o furat … S-a jefuit si cateva case, e dezastru. Ce o sa facem, legea junglei, e o catastrofa!”

Pana astazi la politia comunei au fost inregistrate 20 de dosare de furt, insa localnicii spun ca numarul jafurilor este mult mai mare in zona.

Sursa: Pro TV

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

2 Comentarii

  1. Exact asa este si la valeni com. Pogaceaua. Dar politia doarme

  2. Unde sunt acuma ONG-urile…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.