Doi bărbaţi din Mureş, arestaţi pentru furtul unei sume importante de la o firmă de curierat

Doi bărbaţi din judeţul Mureş au fost arestaţi preventiv, fiind acuzaţi că au furat o sumă importantă de bani de la o firmă de curierat din Odorheiu Secuiesc.

Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Harghita a informat luni că cei doi, în vârstă de 26, respectiv 38 ani, ambii din judeţul Mureş, au comis furtul din incinta unei societăţi comerciale din Odorheiu Secuiesc în noaptea de 15 spre 16 martie, când au sustras suma de 91.000 lei.

Surse apropiate anchetei au precizat că societatea prejudiciată este o firmă de curierat.

Cercetările efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Odorheiu Secuiesc, cu sprijinul colegilor din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Alba, au dus la identificarea celor doi.

În data de 24 martie au fost efectuate trei percheziţii – la domiciliile celor doi din judeţul Mureş şi într-o incintă din municipiul Blaj, judeţul Alba -, unde au fost descoperite şi ridicate în vederea continuării cercetărilor sumele de 14.900 de lei şi 4.350 de euro şi un autoturism achiziţionat cu bani proveniţi din furt.

De asemenea, s-au mai ridicat un autoturism folosit la comiterea faptei, dar şi diferite scule electrice şi de mână, generatoare, hidrofoare, un motocompresor şi aparatură electronică, “bunuri despre care există suspiciuni că ar proveni din săvârşirea altor infracţiuni”.

Potrivit sursei citate, cei doi au fost reţinuţi pentru 24 ore, după care Judecătoria Odorheiu Secuiesc a dispus arestarea lor pentru 30 zile, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

AGERPRES

Comentează cu Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.