Doi bărbaţi, reţinuţi în cazul furtului unui seif cu bani dintr-un club

Doi bărbați au fost arestaţi preventiv pentru furt calificat. Polițiștii din Mureș au efectuat 9 percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite că ar fi sustras un seif cu 40.000 de lei, dintr-un club din Târgu Mureş.

La data de 10 aprilie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Tîrgu Mureş au efectuat 9 percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Tîrgu Mureş şi a comunei Sînpaul, la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea infracţiunii de furt calificat.

Din cercetări a reieșit că, în noaptea de 19/20 martie 2017, 3 bărbați, cu vârste cuprinse între de 19 şi 20 de ani, toţi din comuna Sînpaul, ar fi pătruns în interiorul unui club din Tîrgu Mureş, prin spargerea geamului şi a uşii de acces, de unde ar fi sustras un seif în care ar fi fost 40.000 de lei.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat bunuri şi obiecte care ar fi fost folosite la comiterea faptei, precum şi bunuri care ar fi fost cumpărate cu banii proveniţi din comiterea faptei: un ATV, un televizor, săbii, topoare, haine și articole vestimentare.

De asemenea, au fost indisponibilizați și 4.500 de lei.

Faţă de 2 dintre cei în cauză s-a dispus, în data de 10 aprilie 2017, măsura reţinerii, pentru 24 de ore, iar marţi, 11 aprilie 2017, instanța de judecată a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu Mureş.
La acţiune au participat și poliţişti ai Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice, Serviciului Criminalistic, ai Secţiei de Poliţie Rurală Ungheni și luptători ai Serviciul pentru acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, precum și jandarmi.
Activităţile s-au desfăşurat cu sprijinul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.