fbpx

Doi morți în urma accidentului din pădurea Mociar

Două persoane au decedat, în urma unui accident rutier produs vineri după-amiază între 2 autoturisme, în zona pădurii Mociar din apropiere de Reghin. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Mureș, maiorul Cristian Virag, în urma accidentului au rezultat 7 victime, din care 2 au fost declarate cod negru (decedați), alte 2 fiind cod roșu (răniți grav), celelalte 3 având cod galben.
La fața locului au intervenit echipajele de pe autospeciala pentru victime multiple și 3 ambulanțe, plus o mașină de la SMURD Reghin, toate victimele accidentului de la Reghin fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgențe de la Târgu Mureș.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, Ema Rugină, afirmă că din primele cercetări rezultă că accidentul s-a produs din cauza unei menavre de depășire neregulamentare, în urma căruia un autotutism a pătruns pe sens opus, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară, traficul în zonă (DJ 153 C, în afara localității Solovăstru spre Gurghiu) fiind blocat.

Comentează cu Facebook
Punctul

FREE
VIEW