fbpx

Doi muncitori electrocutați la Stânceni, transportați la Spitalul Municipal Toplița

Astăzi, în jurul orei 12.30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Deda au fost sesizați prin Apel 112, cu privire la faptul că în localitatea Stânceni, în zona unei căi ferate, doi bărbați s-ar fi electrocutat.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și echipaje medicale, care au constat că cele sesizate se confirmă, fiind identificați doi bărbați, de 52, respectiv 22 de ani, care au fost transportați la unitatea medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

„Persoanele sunt conștiente. Din cauza unor probleme tehnice, elicopterul SMURD solicitat nu se poate deplasa la locul intervenției”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Harghita, Alina Ciobotariu, potrivit relitateadeharghita.net.

Din primele verificări efectuate de polițiști, a rezultat faptul că cei în cauză, în calitate de angajați ai unei societăți comerciale, ar fi efectuat lucrări de îmbunătățire a rețelei de fibră optică, moment în care s-ar fi electrocutat.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii incidentului.

De asemenea, în acest sens, au fost sesizați și reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Mureș.

(Foto arhiva Realitatea)

Comentează cu Facebook