Dorin Florea: „Conduc lista ARD”

floreaPrim-vicepreşedintele Partidului Democrat Liberal (PDL), dr. Dorin Florea, a declarat presei marţi, la Târgu Mureş, că va conduce lista de candidaţi ai Alianţei România Dreaptă (ARD) în judeţul Mureş întrucât crede că este nevoie de o schimbare radicală în politica românească şi nu doreşte să stea deoparte.

‘Listele în judeţul Mureş sunt finalizate, rămâne o marjă de 10-12% care poate intra în negocieri cu reprezentanţii Bucureştiului. În general am respectat ce am propus mureşenilor în urmă cu 7-8 luni, când am arătat că este necesar un alt fel de politică în România, când am pus bazele Alianţei pentru Mureş (cu care a câştigat alegerile pentru Primăria Târgu Mureş – n.r.), exact pentru a atrage oameni de calitate şi oamenii care s-au săturat de circul şi bătaia de joc, de ceea ce se numeşte politică azi, în România. Rămânem în continuare în aceeaşi Alianţă pentru Mureş, dar de această dată cuprinsă într-o alianţă mai mare şi anume Alianţa România Dreaptă, deci ARD. Conduc această listă pentru că nu mi se pare normal să stau deoparte chiar dacă sunt primar în funcţie şi chiar dacă vin după alegerile locale nu înseamnă că îi desconsider pe alegători, ci efectiv vreau ca împreună cu ei să înţelegem etapa dificilă prin care trece România’, a susţinut Dorin Florea.

Acesta a spus că decizia sa de a candida este legată de faptul că este pus în situaţia de a vedea abandonate toate proiectele oraşului, întrucât majoritatea din Consiliul Local este împotriva sa şi că nu poate accepta să vadă cum interesele personale primează, în detrimentul comunităţii.

‘Candidatura la Senat va fi legată de dialogul meu cu cetăţenii cu care trebuie să identificăm ce e de făcut, pentru că nu poţi să stai deoparte. În momentul în care văd că este atâta ticăloşie, că totul este numai interes personal, totul este absolut dictat şi candidaturile sunt alese pe ură, pe răzbunare şi pe mediocritate este absurd să zici că stai deoparte. În momentul în care proiectele oraşului le văd abandonate, că oraşul se poate afunda în izolare şi nu vrem să îl extindem şi să îl dezvoltăm, pentru a rămâne în primele zece oraşe ale României, văd că toată clasa politică e absentă, societatea – în afară de unii universitari care agreează şi sunt în această construcţie şi o doresc – restul nu văd nicio susţinere. Consiliul Local s-a transformat într-un circ şi o mediocritate care nu a existat niciodată, nu ştiu ce se întâmplă la judeţ, dar bănuiesc că e acelaşi lucru. Nu vreau ca acestea să se lege de numele meu’, a accentuat Dorin Florea.

Liderul PDL a precizat că întrucât observă că ‘este o situaţie foarte gravă, un derapaj înfiorător în subcultură, în lipsă de civilizaţie, într-o clasă politică gălăgioasă, isterică, care atrage toată mizeria şi toată mocirla societăţii româneşti din ultimii 20 de ani’, se vede nevoit să iasă în faţă alături de echipa sa.

‘Dacă asta se numeşte politică, înseamnă că suntem forţaţi să ieşim din blazarea şi izolarea noastră şi să încercăm să explicăm populaţiei că nu asta înseamnă politică. Să nu mai creadă în promisiuni, să terminăm cu votul pentru o bere sau pentru un galoş de gumă şi efectiv să ne repoziţionăm într-o Europă a valorilor’, a arătat Dorin Florea, care a spus că ADR va avea în judeţul Mureş candidaţi care au o imagine bună.

În colegiul I pentru Senat, din Târgu Mureş va candida dr. Dorin Florea, în colegiul II senatorial – dr. Schwartz Ladislau, în colegiul III pentru Senat – senatorul Petru Başa, în colegiul IV pentru Senat va candida Dumitru Matei, fostul inspector general şcolar.

În colegiul I pentru Camera Deputaţilor din Târgu Mureş candidează fostul prefect Marius Paşcan, în colegiul II pentru Camera Deputaţilor din Târgu Mureş – deputatul Doru Oprişcan, în colegiul III pentru Camera Deputaţilor – Teodor Giurgea, în colegiul IV pentru Camera Deputaţilor – consilierul local Gheorghe Urcan, fostul primar al oraşului Luduş, în colegiul V pentru Camera Deputaţilor – Meleg Viktor, în colegiul VI pentru Camera Deputaţilor – deputatul Toader Stroian, în colegiul VII pentru Camera Deputaţilor – Ioan Vasu, primarul comunei Râciu şi în colegiul VIII pentru Camera Deputaţilor ca candida consilierul local Liviu Todoran, fostul şef al Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Mureş.AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.