Dosare penale pentru conducerea autovehiculelor sub influența băuturilor alcoolice

 

 

La data de 6 aprilie a.c., la ora 04:50, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Sighişoara au oprit în trafic, pe strada Zaharia Boiu din localitate, un autoturism condus de un tânăr, de 28 ani, căruia în urma testării cu etilotestul i-a rezultat o valoare de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal.

* La data de 8 aprilie a.c., la ora 17:24, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Reghin au oprit în trafic, pe DC 160, în afara localităţii Frunzeni, un autoturism condus de un bărbat, de 41 ani, căruia în urma testării cu etilotestul i-a rezultat o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal.

 

* La data de 9 aprilie a.c., la ora 22:10, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 6 Brîncoveneşti au oprit în trafic, pe DJ 154, în localitatea Batoş, un autoturism condus de un tânăr, de 24 ani, căruia în urma testării cu etilotestul i-a rezultat o valoare de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

* La data de 9 aprilie a.c., la ora 16:30, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 2 Band au oprit în trafic, pe DC din localitatea Sîntioara de Mureş, un autoturism condus de un bărbat, de 43 ani, căruia în urma testării cu etilotestul i-a rezultat o valoare de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal.

La data de 9 aprilie a.c., la ora 21:41, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 5 Miercurea Nirajului au oprit în trafic, pe DC Gruişor, un autoturism condus de un bărbat, de 44 ani, căruia în urma testării cu etilotestul i-a rezultat o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.