Două persoane împuşcate în cartierul Unirii

Potrivit unei postări pe siteul vasarhely .ro două persoane au fost împuşcate duminică seara într-un bar din cartierul Unirii (Barul Lorenz) din Tîrgu Mureş. Zona este încercuită, poliţia şi echipajul de salvare sunt la faţa locului. Arma a fost găsită prin apropierea barului, dar făptaşul nu a fost prins încă.

Potrivit Agerpres motivul ar fi fost gelozia. Făptaşul a intrat în bar, a tras două focuri de armă, a ieşit , a aruncat arma peste gard şi a fugit, fiind prins la scurt timp de un echipaj al Jandarmeriei și Poliției. Din păcate viaţa femeii împuşcate nu a putut fi salvată. Celălalt, un client a scăpat cu viaţă. Făptaşul a fost prieten cu victima. Este urmărit şi pentru furt. Cercetările continuă pentru aflarea circumstanţelor în care s-a produs agresiunea.

UPDATE

Surse judiciare au declarat pentru AGERPRES că femeia împuşcată lucra în acel bar, iar tânărul împușcat era un client, iar făptaşul— care este un cunoscut al organelor de anchetă, fiind cercetat pentru furt din locuință — a intrat în bar și a tras în direcția femeii, care i-a fost iubită. Cei doi au împreună un copil minor.

EM

Sursa vasarhely.ro

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

2 Comentarii

  1. Orice informatie trebuie verificata.
    NU mai copiati texte de pe Facebook.
    “(Barul lLorenz -scrie cineva pe pagina de socializare)” SERIOS!?

  2. da. Vezi poza!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.