Două răniri grave și câteva vătămări ușoare pe drumurile din județ

#La data de 08 iunie. a.c., ora 09:29, pe DJ 151D, la km 12+300 m, în localitatea Crăciuneşti, o femeie, de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 52 de ani .

În urma testării cu etilotestul, femeii i-a rezultat o valoare de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind întocmit dosar penal.

#La data de 08 iunie a.c., ora 13:00, pe DJ 135 A, la km 31+850 m, în localitatea Sîmbriaş, un bărbat, de 26 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară, a acroşat un biciclist, în vârstă de 5 ani, care a fost lăsat nesupravegheat şi care a pătruns pe drumul public fără să se asigure.

Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a biciclistului de 5 ani.

#La data de 08 iunie a.c., ora 17:07, pe DN 13 E60, la km 152+950 m, în localitatea Vălenii de Mureş, un tânăr, de 20 de ani, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu partea din spate a unui autoturism condus în aceeaşi direcţie de un bărbat de 27 de ani..

Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a unui pasager de 5 luni, care se afla în autoturismul condus de tânărul de 20 de ani.

#La data de 08 iunie a.c., ora 21:19, pe strada Înfrăţirii din municipiul Tîrgu Mureş, o tânără, de 19 ani, în timp ce conducea un autoturism, a acroşat un pieton, de 6 ani, care lăsat nesupravegheat, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis.

Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a pietonului.

#La data de 08 iunie a.c., ora 10:20, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, din localitatea Luduş, un bărbat, de 81 de ani, în timp ce conducea un autoturism, a acroşat un pieton, respectiv o femeie de 79 de ani, care traversa drumul public prin loc special amenajat, marcat şi semnalizat corespunzător.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a femeii de 79 de ani.

#La data de 09 iunie a.c., ora 10:00, pe DJ 153A, la km 1+200 m, în afara localităţii Ernei, un bărbat, de 65 de ani, în timp ce conducea un motociclu, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă, după care s-a răsturnat.

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a conducătorului motociclului.

#La data de 09 iunie. a.c., ora 14:52, pe strada Barajului din municipiul Tîrgu Mureş, o femeie, de 42 de ani, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu un motociclu condus de un tânăr de 18 ani .

În urma testării cu etilotestul, tânărului i-a rezultat o valoare de 0,27 mg/l alcool pur în aerul expirat, accidentul soldându-se cu rănirea gravă a conducătorului motociclului şi rănirea uşoară a unui însoţitor pe motociclu, de 19 ani.

#La data de 09 iunie. a.c., ora 14:00, pe Bulevardul 22 Decembrie 1989 din municipiul Tîrgu Mureş, un tânăr, de 17 de ani, în timp ce conducea un motociclu, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus în aceeaşi direcţie, de un bărbat de 39 de ani .

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a tânărului.

#La data de 09 iunie. a.c., ora 18:00, pe raza localităţii Ibăneşti, un tânăr, de 20 de ani, în timp ce conducea un motociclu, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

În urma testării cu etilotestul, tânărului i-a rezultat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind întocmit dosar penal.

Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a conducătorului motociclului.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.