Două victime decedate în accident rutier. UPDATE

Pompierii tîrgumureșeni au fost solicitați să intervină azi dimineață cu o mașină de descarcerare, o autoutilitară cu apă și spumă, două echipaje SMURD la un accident rutier produs la sensul giratoriu de pe str. Gheorghe Doja , la Gara Mare. La fața locului s-a găsit o victimă prinsă sub autoutilitară răsturnată și una încarcerată în autoturism. Ambele victime au fost descarcerate și în urma evaluării medicale s- a declarat decesul lor. Circulația a fost blocată pe ambele sensuri. Victimele sunt cei doi șoferi ale autovehiculelor implicate în accident, unul de 25-30 de ani, altul de 40-45 de ani, aflăm de la purtătorul de cuvânt cpt. Virag Cristian Petrică de la ISU Mureș.

”Accidentul din această dimineață ce s-a produs la ora 05.35, in Tg.Mures, pe strada Gheorghe Doja, in intersecția cu strada P-ța Gării s-a produs între o autoutilitară-condusă de un bărbat de 40 de ani și un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani. Ambele autovehicule sunt înmatriculate în județul Mureș.

In urma accidentului ambii conducători auto au decedat.

Din primele cercetări, cauza probabilă principală a producerii accidentului ar fi neacordare prioritate de trecere la efectuarea virajului la stânga, iar ca și cauză secundară – viteza excesivă.

In urma accidentului s-a rupt un stâlp de susținere a fibrei optice.

Traficul rutier se desfășoară dirijat, pe rute ocolitoare.”, a precizat purtătoarea de cuvânt Emanuela Rugină de la IJP Mureș cu puțin timp în urmă.

UPDATE

”Cei doi conducători auto care au decedat in urma accidentului rutier de azi-dimineață din Tg.Mures au fost transportați la IML Tg.Mures în vederea efectuării necropsiei.
Politiștii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu Mureș, efectuează cercetări în vederea lămuririi împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului rutier.”(IPJ Mureș)

Comentează cu Facebook