fbpx

Dr. Laszlo Lorenzovici: Blocarea sistemului de sănătate face mai multe victime decât COVID”. Dr.Benedek răpus de o bacterie

Medic, economist și antreprenor, Laszlo Lorenzovici nu neagă gravitatea pandemiei, observă doar inconsistența autorităților la multe dintre acțiunile lor: ”La 28 de cazuri pe zi s-a decretat carantina. La 180 de cazuri pe zi s-a ridicat carantina. La 1.800 de cazuri, nimeni nu se mai stresează. La 2.800 de cazuri pe zi, viața merge înainte. Acum am ajuns la 4.000. Cam așa am trăit toți aceste ultime 8 luni”.


Știți din ce cauză a murit profesorul Istvan Benedek din Târgu Mureș, doctorul care a efectuat primul transplant de măduvă la un bolnav adult în România? El a reușit să depășească infecția cu COVID și a fost răpus de infecția cu o bacterie luată din aparatul de ventilat!


Doctorul Laszlo Lorenzovici, directorul general al Hospital Consulting, prima companie din România specializată în consultanță privind managementul sanitar și analiză economică pentru spitale, explică de ce numește defectuos felul în care, ca țară, gestionăm pandemia.

Dr. Laszlo Lorenzovici | Foto: Politici de sănătate

Măsurile radicale au fost o greșeală și toate țările au ajuns la această concluzie. Numărul victimelor colaterale este greu de cuantificat acum, dar în mod cert va fi mai mare decât cele răpuse de COVID…


Citeşte întreaga ştire: Dr. Laszlo Lorenzovici: ”Știți câte cancere nu au mai fost diagnosticate la timp? Blocarea sistemului de sănătate face mai multe victime decât COVID”

Comentează cu Facebook