Dulciuri, sucuri și parcare, din nou la Platoul Cornești

În urma unei hotărâri, marți,  la ședința extraordinară de Consiliu Local, buticurile vor fi reamplasate la Platoul Cornești. Astfel vizitatorii vor putea cumpăra din nou înghețată, dulciuri, mici și răcoritoare în apropierea terenului de joacă. Deși hotărârea a apărut ieri, reamplasarea chioșcurilor se află în toi. Pungile de nylon negru încă acoperă semnele de parcare, dar se poate parca fără teama amenzilor, susține purtătorul de cuvânt al Primăriei, Cosmin Blaga, citat de szekelyhon.

După ce Fondul Forestier a dat în judecată Primăria pentru ocuparea abuzivă a terenului pe care au fost instalate chioșcuri și amenajate parcări, singura unitate de alimentație publică a rămas Căsuța. Astfel locul preferat de distracție nu numai al târgumureșenilor, dar și al celor care ne vizitau orașul nu putea oferi de-ale gurii mai nimic acestora.

Soluția găsită a fost  amplasarea unor căsuțe din lemn, de cel mult 15mp, care respectă legile forestiere. Astfel vor fi amplasate 28 de căsuțe, dintre care 18 pe aleea ce duce la Grădina Zoologică și 10 în spațiul rămas între  Gara trenulețului și Zoo. Aceste căsuțe vor fi în proprietatea Primăriei și vor putea fi închiriate de cei interesați. În minivacanța de Paști  deja vor fi puse în funcțiune, iar deschiderea oficială va fi pe 4 mai, când de la ora 18 trupa Voltaj va susține un concert cu intrarea liberă.

Sursa szekelyhon.ro

Comentează cu Facebook