fbpx

Dumitrița Gliga: „Aveți încredere în produsele românești!”

„Din 2017 încoace, ziua de 10 octombrie este zi naţională a produselor agroalimentare româneşti. O iniţiativă care mă bucură în mod deosebit, eu provenind dintr-o familie care produce astfel de produse şi care, în plus, şi-a făcut un crez din păstrarea şi promovarea tradiţiilor româneşti.

Vă încurajez pe toţi, cu acest prilej, să consumaţi, să cumpăraţi şi să folosiţi produse româneşti. Nu ne ajută cu nimic să cumpărăm din magazine cartofi aduşi din Egipt, mere din Polonia, aluaturi congelate din Germania, brânzeturi din Olanda sau bulion din Italia.

Îi ajută în schimb pe micii producători români când cumpăraţi mere şi suc de mere din Batoş sau din Reghin, roșii și ardei de la producătorii din comunitățile dvs., pâine coaptă de la brutăriile noastre, brânzeturi de Ibăneşti, mezeluri, dulcețuri și siropuri de la renumiți producători locali sau suc de roşii autohton. Și desigur, lista producătorilor noștri locali este lungă, județul Mureș având o ofertă bogată în acest sens.

Folosiţi, pe cât posibil, produse româneşti, mâncaţi alimente produse la noi, îmbrăcaţi-vă în haine fabricate în România, purtaţi încălţăminte românescă… Este şi aceasta o formă de patriotism. Una susţinută de fapte, că de patriotism verbal ne-am cam săturat cu toţii.”, a declarat Dumitrița Gliga, deputat PSD.

Comentează cu Facebook
Punctul

FREE
VIEW