Echipele de muncitori de pe șantierul modernizării pieței din Reghin șocați! Li s-au furat mașinile și uneltele!!!

La nici o lună de la demararea lucrărilor de construcție a unei hale agroalimentare moderne în municipiul Reghin, echipele de muncitori s-au trezit fără mașini și unelte. Acestea au dispărut noaptea, după ce autori necunoscuți au distrus mai întâi camerele de supraveghere din incinta șantierului, după care au plecat cu buldoexcavatorul și alte bunuri.
Administratorul firmei de construcții, Alexandru Farcaș a rămas stupefiat. Spune că paguba creată se ridică la 250.000 de lei.
„Până acum cel puțin, mici furturi care mai apar pe șantiere, dar așa de anvergură ca să ne ia toate utilajele și toate echipamentele din șantier nu am mai avut. Nu poate fi răzbunarea unui muncitor. Colaborarea dintre noi și muncitori este foarte bună. Noi credem că cineva care a studiat. De când am deschis șantierul se studiază și se pune la discuție planul de a fura utilajele”.
Locuitorii din zonă sunt șocați.
La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției Reghin care a constatat că în noaptea de 3/4 iunie autori necunoscuți au tăiat lacătele porților care împrejmuiau piața săptămânală, au distrus două camere de supraveghere montate de persoanele care efectuau lucrări, au pătruns în interiorul pieței de unde au sustras un buldoexcavator, precum și mai multe bunuri și unelte. S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, iar cercetările sunt continuate de polițiști.
Construirea halei agroalimentare din Reghin este un proiect al Primăriei finanțat prin Compania Națională de Investiții. Lucrările au început în luna în mai și au termen de execuție 24 de luni.

 

Radiomures.ro

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.