Eldi a lansat noul magazin online shop.eldi.ro

Suntem bucurosi sa va anuntam ca am lansat canalul de vanzari online, un segment care incet incet devine noul normal si obicei de comanda iar noi ne dorim sa fim pregatiti si cat mai aproape de clientii nostri si potentiali clienti. Aceasta lansare face parte din strategia noastra de viitor.

Pagina online este una atractiva, cu sortimentatie integrala ELDI iar in curand vom adauga si alte articole ceea ce gasiti si in magazinele de prezentare.

Sistemul de vanzari asigura ca procesul de achizitie parcurs de clienti sa fie cat mai usor si atractiv.

Pentru inceput prin aceasta platforma reusim sa ajungem pe mesele tuturor locuitorilor din Targu Mures si zona limitrofa(Santana de Mures, Sancraiu de Mures, Corunca si Livezeni) chiar daca nu au in apropiere un magazin de prezentare Eldi. Dorim sa oferim clientilor oportunitatea de a comanda online produsele favorite.

Produsele sunt de cea mai buna calitate. Calitatea produselor si prospetimea este garantata.–a declarat Sandor Csongor, Director General, Eldi Brutaria

Transportul este gratuit pentru o comanda minima de numai 20 lei. Modalitatea de plata permite achitarea produselor atat numerar cat si cu cardul la livrare.

Comentează cu Facebook