(Galerie foto) Elevii de la Rebreanu, printre campionii olimpici

Seria rezultatelor prestigioase ale elevilor de la Școala Gimnazială Liviu Rebreanu continuă.

Trei dintre ei s-au aflat printre laureatii celei de-a XVII-a editii a Concursului national de literatura si jurnalism sportiv „Un condei numit Fair-Play”, organizat de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) prin Academia Olimpica Romana (AOR), in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale (MEN), prin Inspectoratele Scolare Judetene, fiind premiati ]n cadrul unei gale care a avut loc in dat de 10 noiembrie la Casa Olimpica din Bucuresti.

David Simionca a fost premiat la sectiunea Poezie
Lucia Negrea a fost premiata la sectiunea proza, iar
Maria Podar , a fost premiata la sectiunea Reportaj.

Cei trei premianti fac parte din clasa a IV-a C a scolii noastre, si au fost coordonati de profesoara lor, Crina Morariu.

Premiile au fost oferite de Mihai Covaliu, presedintele COSR, George Boroi, secretarul general al COSR, Iriana Deleanu, membru in Comitetul Executiv al COSR, medaliatele olimpice Ionela Tirlea si Violeta Beclea Szekely,campioni si medaliati olimpici , precum si alte personalitati ale lumii sportive ,si culturale romanesti.

Mihai Covaliu i-a felicitat pe toti castigatorii si participantii la editia din acest an a concursului „Un condei numit Fair-Play”. „Arta scrisului este un factor foarte important in viata sociala a unei natii si cred ca aceasta arma o vom folosi pentru a-i educa pe cei tineri pentru a-i invata lucrurile trainice, de calitate, care au valoare si consistenta, iar eu spun ca plecam cu dreptul intr-un domeniu in care se poate face performata. Este foarte important sa castigi o competitie pentru ca pe langa premiu, castigi ceva ce nu poti cuantifica si anume experienta de competitie care te ajuta pe tot parcursul vietii indiferent de domeniul in care vei vrea sa obtii performante. Va felicit pe toti cei care ati castigat astazi, pe cei care au participat la aceasta editie si la cele anterioare, si pe toti cei care va ajuta si va sprijina sa va puneti in valoare ideile si gandurile”, a spus presedintele COSR.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.