Elevii Școlii Populare de Arte în concert la Palatul Administrativ din Tîrgu-Mureș

Palatul Administrativ din Tîrgu-Mureș își deschide porțile joi, 16 mai 2019, pentru toți iubitorii muzicii clasice cu un spectacol deosebit. De la ora 18.00 în curtea interioară a Palatului, elevii Școlii Populare de Arte din Târgu-Mureș ne vor încânta cu un recital de pian și chitară clasică.

”Cu ocazia evenimentului “Porți deschise la Palatul Administrativ” din Târgu Mureș, Școala Populară de Arte, secție a Centrului Județean pentru Cultură Tradițională și Educație Artistică Mureș în parteneriat cu Consiliul Județean Mures vă oferă un spectacol de muzică clasică, mai exact pian, chitară clasică și canto clasic. Joi, 16 mai 2019, ora 18:00 sunteți invitați cu drag să participați la o “incursiune” artistică prin toate perioadele muzici culte, începând de la “renaștere”, trecând maiestuos prin epoca “barocului”, oprindu-ne cu sufletul deschis în frumoasa perioadă a “romantismului” și, în final, poposind pe meleaguri mai cunoscute nouă, epoca “modernistă”, a precizat șeful Secției, prof. Alin Bucur.

Intrarea la spectacol este gratuită iar în cazul în care condițiile meteo nu vor permite organizarea lui în curtea Palatului Administrativ acesta va avea loc la Sala Mică a Palatului Culturii.

Vă reamintim că ”Ziua Porților Deschise” se adresează tuturor cetățenilor aceștia având posibilitatea de a se înscrie pentru turul Palatului până în 14 mai 2019. Înscrierile se pot face la adresele de e-mail vitelar.corina@cjmures.ro și lukacs.katalin@cjmures.ro sau la telefon: 0265 263211 int. 1286.

Cu prilejul evenimentului cetățenii vor avea posibilitatea să viziteze Palatul Administrativ și Turnul cu Ceas și vor primi informații legate de construirea și istoricul clădirii. De asemenea, se va prezenta, pe scurt, rolul și locul Consiliului Județean și a Instituției Prefectului în administrația publică locală.

Biroul de Presă al Consiliului Judeţean Mureș

Comentează cu Facebook