Eliminarea simptomelor menopauzei – Climenum


Climenum pentru zi si pentru noaptea este un supliment nutritiv care are un efect benefic la femeile cu simptome ale menopauzei.  Sistemul cu actiune complexa de 24 de ore, contribuie la eliminarea simptomelor menopauzei – bufeuri, anxietate, iritabilitate, mentinerea starii osoase normale, functionarea normala a sistemului nervos. Climenul poate fi cumparat din magazinul online de specialitate Vitacaps.ro.

Climenum – Ingrediente active si actiunea lor 

Fitoestrogenii de soia – Fitoestrogenii genisteina si daidzein sunt substante care seamana structural si functional cu hormonii sexuali feminini. Acestia au un efect benefic asupra bufeurilor, transpiratiilor de noapte, iritabilitatii si tensiunii la femeile aflate la menopauza. Izoflavonele de soia au si proprietati antioxidante – ajutand la eliminarea radicalilor liberi, care sunt, de asemenea, legati de mecanismele de imbatranire. 

Extractul de trifoi rosu – contine concentratii mari de izoflavone, contribuie la imbunatatirea starii starii sistemului nervos si favorizeaza reactiile autonome. 

Este continut in tablete de zi. 

Fructo-oligozaharide– zaharuri gasite in ceapa, usturoi, sparanghel, banane, anghinare. Sunt indulcitori usori, nu contin calorii, nu provoaca carii si sunt considerate fibre alimentare solubile. Au un efect prebiotic si ajuta la mentinerea functiei intestinale normale. Fructo-oligozaharidele continute in tablete Climenum de zi si noapte, contribuie la reducerea constipatiei. 

Calciul si Vitamina D3 – Calciul impreuna cu Vitamina D3 sunt necesare pentru mentinerea normala a oaselor si reducerea pierderilor osoase la femeile aflate la menopauza. Vitamina D3 este implicata in procesele de diviziune celulara si contribuie la functia normala a sistemului imunitar. Combinatia de fitoestrogeni, calciu si vitamina D3 in pastilele de Climenum contribuie la o buna sanatate a oaselor. 

Magneziu – Exista o corelatie intre continutul de magneziu si calciu pentru a mentine starea osoasa normala. Magneziul previne depunerea calciului insolubil in rinichi, in arterele coronariene (calcifierile fac parte din procesul de ateroscleroza) si in cartilajul articular (calcificari articulare). Acest mineral este de asemenea necesar pentru aportul de aproximativ 300 de enzime. Astfel, contribuie la evolutia normala a metabolismului si la producerea de energie in organism. In plus, ajuta la functionarea normala a sistemului nervos si la mentinerea functiei mentale normale. Aportul concomitent de magneziu si calciu nu este recomandat, deoarece calciul interfereaza cu absorbtia magneziului, astfel incat atat sistemele de zi cat si noaptea din Climenum asigura magneziu dimineata si calciu seara. 

Conuri de hamei – contin fitoestrogeni, vitamine B1, B3, B6, PP. Acestea reduc simptomele stresului mental si contribuie la un somn bun. 

Acidul folic (Vitamina B9) – impreuna cu Vitamina B12, ajuta la sinteza normala a ADN-ului si ARN-ului, precum si a fluxului sanguin normal. De asemenea, contribuie la metabolismul normal al homocisteinei, care este un marker al unui risc crescut de ateroscleroza. Ajuta la mentinerea functiei mentale normale. Pe termen lung, starea arterelor este ameliorata. Conurile de hamei si acidul folic din pilula de noapte promoveaza un somn bun. 

Vitamina B6 (piridoxina) – contribuie la functionarea normala a sistemului nervos si imunitar, precum si la mentinerea functiei mentale normale. Reduce senzatia de oboseala. Vitamina B6 in tableta de dimineata are un efect benefic asupra sistemului nervos si promoveaza sanatatea mentala si buna dispozitie pe parcursul zilei.

Comentează cu Facebook