Emil-Marius Pașcan, PMP Mures: Producătorii locali trebuie sprijiniți

Emil-Marius Pașcan, candidatul Partidului Mișcarea Populară Mureș, la Camera Deputaților însoțit de colegii din organizația județeană, s-au întâlnit, miercuri, cu alegătorii din Sighișoara și din localitățile învecinate.

În piața săptămânală, Emil-Marius Pașcan a discutat cu oamenii și le-a ascultat problemele. Producătorii s-au plâns de samsarii care cumpără mărfuri en-gros pe sume derizorii de la producătorii locali și le vând în piețe, stabilind artificial prețurile de vânzare pentru legume și fructe. Astfel, micii producători agricoli sunt nevoiți să se adapteze și să-și vândă marfa sub prețul care să le asigure o pâine.

”Evident, primăriile trebuie să se implice în mod direct, astfel încât să asigure respectarea legislației în vigoare, participând la descurajarea speculanților, manifestând o mai mare responsabilitate pentru protecția agricultorilor locali. Legislativ, un prim pas, în acestă direcție, l-am făcut acum câteva luni, când, și prin votul exprimat de mine în Parlamentul României, am reușit modificarea legii astfel încât, în marile centre comerciale, 51 % din produsele alimentare comercializate să fie din producția internă a României”, le-a spus Marius Pașcan oamenilor.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.