Etapă locală în campionatul național de Carcassonne

Carcassonne le le gamesEvenimentul va avea loc în data de 25 mai 2013 de la ora 11.00 în clubul Le & Le Games (Str. Artei, nr. 3). Organizatorii evenimentului sunt Le & Le Games si Cutia.ro – Cluj Napoca. Participanţii se pot înscrie la adresa de e-mail: contact@lelegames.ro sau prin telefon a 0265311600. Pentru înscriere, se solicită următoarele informaţii: nume, prenume, număr de telefon şi adresa de e-mail. Taxa de înscriere este de 10 RON; se va achita în ziua competiţiei.

In 2012, jucatorul care a participat la mondialele de la Essen a fost Mihai Ungureanu din Tirgu Mures. Campionatul Naţional de Carcassonne presupune: mai multe etape locale organizate în parteneriat cu diferite organizaţii, instituţiii sau persoane fizice şi finala naţională, din 5 octombrie, ce se va desfăsura in ceainăria Ceai et caetera, Brasov. Câştigătorul finalei se califică pentru Campionatul Mondial de Carcassonne (27 octombrie 2013, Essen, Germania).

Detalii despre modul de desfăşurare şi organizare al concursurilor găsiţi în REGULAMENTUL CAMPIONATULUI NAŢIONAL DE CARCASSONNE la adresa https://www.facebook.com/events/479882715398112/

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.