Fără permis și cu vehicul neînmatriculat, noul trend pe drumurile publice?

Duminică,  21 aprilie în jurul orei 18.20, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Gorneşti au oprit în trafic, pe raza localităţii Gorneşti, un ciclomotor condus de un tânăr, de 16 de ani. În urma verificării în baza de date, poliţiştii au constatat că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar vehiculul nu este înmatriculat sau înregistrat.

După-masă, în aceeași zi, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 4 Ungheni, în jurul orei 16.35, au oprit în trafic, pe DC 24/A, pe raza localităţii Moşuni, un ATV condus de un bărbat, de 36 de ani. În urma verificării în baza de date, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar vehiculul nu este înmatriculat.

Aproape în același timp, în jurul orei 16.35, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 4 Ungheni au oprit în trafic, pe DC 126, pe raza localităţii Dileu Vechi, un ATV condus de un tânăr, de 26 de ani și un altul de 17 ani ce nu deține permis de conducere, și nici  vehiculul nu este înmatriculat.

Mai târziu,  în jurul orei 22.00, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 2 Band au oprit în trafic, pe DC 136, pe raza localităţii Mădăraş, un autoturism condus de un bărbat, din localitatea Band, care avea 0.78 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Cercetările sunt continuate în toate cazurile.

Comentează cu Facebook