Fără permis de conducere în trafic

#La data de 9 iulie a.c., la ora 03:30, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Gorneşti, au oprit în trafic, pe strada Tofalău, din loc. Sângeorgiu de Mureş, un autoturism condus de un bărbat, de 36 de ani, din Tîrgu Mureş.
În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat faptul că autorizaţia provizorie de circulaţie atribuită autoturismului respectiv este expirată.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

#La data de 9 iulie a.c., la ora 18:15, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 3 Rîciu, au oprit în trafic, pe DN 15E, pe raza localităţii Voiniceni, un ATV condus de un bărbat, de 34 ani.
În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat faptul că tânărul nu deţine permis pentru nicio categorie de vehicule, iar ATV-ul nu este înmatriculat sau înregistrat.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea a unui vehicul fără a poseda permis de conducere şi punerea în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.