FCM are ocazia să se apropie la 1 punct de lider

fotbal club municipalFCM Tîrgu-Mureș mai are de disputat 2 jocuri în acest tur de campionat. Primul dintre ele este programat sâmbătă, 24 noiembrie, de la ora 13.30, la Brașov, în compania liderului Corona (meci transmis de Digisport 1). În ultimul joc din tur, echipa pregătită de Daniel Isăilă o va întâlni pe FC Olt Slatina. Jocul se va disputa vineri, 30 noiembrie, de la ora 13.00, pe stadionul Trans-Sil (live pe Dolce Sport).

Mâine, de la ora 13.30, FC Municipal va disputa poate cel mai important meci al turului de campionat, în deplasare, cu liderul Corona Brașov. Înaintea acestei partide, cele două formații sunt despărțite de 7 puncte, brașovenii având însă un meci în plus.

În cele 11 partide disputate, Corona Brașov a înregistrat 7 victorii, 3 rezultate de egalitate și o singură înfrângere. Pe teren propriu, în 5 partide, Corona are 3 victorii, 1 egal și o înfrângere, venită chiar în ultima partidă disputată acasă, în fața celor de la CSM Rm.Vâlcea.

O victorie a formației pregătite de Daniel Isăilă ar apropia FCM de prima poziție, distanța față de Corona Brașov putând să se reducă la un singur punct la finalul turului, brașovenii neevoluând în ultima etapă.

Sursa: FCM Tîrgu-Mureș

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.