FCM – UTA remiză albă

FCMFCM Tîrgu-Mureș și UTA Arad au încheiat la egalitate, scor 0-0, partida din etapa a XXV-a a Ligii a II-a. Un meci bun, cu multe ocazii la ambele porți, dar care va rămâne în memoria publicului spectator și telespectator pentru faza din minutul 53.

La o lansare în adâncime a oaspeților, portarul Dragoș Balauru iese din propriul careu și, de la aproximativ 20 de metri de propria poartă, degajează cu putere mingea, care traversează tot terenul și se lovește de transversala porții lui Amadio, căzut în careul mic, în încercarea de a respinge mingea.

În afara acestei ocazii, tîrgumureșenii au mai ratat și alte ocazii importante. Cristea, în minutul 33, șut pe lângă poartă, din poziție favorabilă, Gugu, minutul 50, bară în urma unei lovituri libere de la 30 de metri, din nou Cristea în minutul 56, reluare slabă în brațele lui Amadio, Punosevac, minutele 68 și 71, șuturi blocate de portarul advers.

UTA Arad a avut la rândul ei 3 bune oportunități, în minutele 7, reluare Voiculeț peste poarta lui Balauru, 56, lobul lui Neagu care lovește rădăcina barei și 66, șutul lui Laso, scăpat singur, scos de Balauru. Rezultat final, FCM – UTA 0-0.

În etapa următoare, FCM Tîrgu-Mureș va evolua în deplasare la Timișoara, cu ACS Poli. Partida se va disputa luni, 13 mai, de la ora 17.

Sursa: FCM Tîrgu-Mureș

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.