Felicitări reghinenilor

reghin

…implicați în campania de salubrizare de la Pădurea Rotundă

Reghinenii care au dorit să contribuie la salubrizarea oraşului au fost invitaţi să ia parte la acţiunea de curăţenie de toamnă la Pădurea Rotundă.
Campania de salubrizare a avut loc joi, 27 octombrie, în organizarea Centrului de Informare şi Promovare Turistică Reghin aflat în subordinea Primăriei. Participanţii s-au întâlnit la sediul Centrului, la ora 10 şi au pornit spre Pădurea Rotundă.
S-a ales un traseu accesibil, fără deplasări dificile, unde locuitorii au putut participa atât pe jos, cât şi cu bicicleta.
Scopul organizatorilor a fost ecologizarea zonei şi conştientizarea localnicilor asupra celor două simboluri ale oraşului, Stejarul Singuratic, care anul acesta a împlinit vârsta de 167 de ani şi cuiburile de prigorii, unde s-a şi instalat un panou de informare despre aceste păsări.
În urma activității întreprinse s-a reuşit ecologizarea zonei, s-a adunat un camion plin cu deşeuri. Reghinenii sunt aşteptaţi să participe şi la următoarele campanii iniţiate de către Centrul de Informare şi Promovare Turistică.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.