Femeia agresată de concubin a decedat la spital

Astăzi, în jurul orei 08.40, un echipaj de jandarmi s-a sesizat din oficiu cu privire la producerea unei agresiuni, pe o stradă din municipiul Târgu Mureș.

La fața locului s-au deplasat de îndată polițiștii, iar din primele cercetări efectuate s-a stabilit faptul că o femeie, de 30 de ani, din comuna Livezeni, ar fi fost agresată de către concubinul acesteia, de 48 de ani.

În fapt, cei doi se deplasau cu un autoturism, împreună cu fiul minor, în vârstă de 6 ani, iar ca urmare a unor neînțelegeri, femeia ar fi coborât din autoturism, moment în care bărbatul ar fi coborât după aceasta și cu un obiect înțepător, i-ar fi provocat mai multe leziuni la nivelul abdomenului.

Ulterior, bărbatul și-ar fi provocat mai multe leziuni, cu același obiect înțepător, ambii fiind transportați la unitatea spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Din nefericire, femeia a decedat la spital, iar în ceea ce îl privește pe bărbat, acesta a rămas internat în unitatea medicală.

Polițiștii nu au fost sesizați anterior cu privire la eventuale fapte asociate violenței în familie în ceea ce privește cele două persoane.

Cauza se află în urmărirea proprie a unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii incidentului.

Totodată, în ceea ce îl privește pe minor, acesta se află în îngrijirea bunicilor, cazul urmând a fi supus atenției Direcției Generale de Asistență Socială pentru Protecția Copilului Mureș, în vederea luării măsurilor ce se impun.

Foto arhiva

Comentează cu Facebook