Fii informat ! Salvează vieți !

Casa de Cultură a Studenților Târgu Mureș, în colaborare cu Organizația Studențească de Medicină de Urgență Mureș, organizează în data de 06  mai 2017, ora 09.00, a III-a ediție a proiectului „Fii informat! Salvează vieți!”, acțiune care va avea loc la sediul Casei de Cultură a Studenților, str. Nicolae Grigorescu, nr.19.

„Fii informat ! Salvează vieți !” este o campanie care are ca scop organizarea unui maraton de cursuri de acordare a primului ajutor destinate publicului larg.

Cursurile sunt gratuite și vor consta dintr-o parte teoretică și o parte practică (demonstrație pe manechine).

Proiectul a luat naștere în urma conștientizării faptului că populația din România nu a realizat pe deplin rolul pe care îl are în rezolvarea unei situații de urgență, astfel, cunoștințele privind  măsurile de prim ajutor sunt minime sau inexistente în rândul publicului larg.

Fiind conștienți de impactul major pe care măsurile simple de prim ajutor acordate în timp util și corect pot duce la salvarea unei vieți, ne dorim creșterea gradului de cunoștințe/noțiuni a populației cu privire la acordarea  primului ajutor. Dorim ca prin acest proiect să  oferim șansa tuturor locuitorilor din Tg. Mureș să învețe manevre simple care pot să salveze vieți.

Proiectul beneficiază de sprijinul Unității de Primiri Urgențe – SMURD Tg.Mureș și a Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Horea” al județului Mureș.

Informații și înscrieri se pot obține la numărul de telefon 0265.216066.

Persoana de contact : BERCHEȘAN Răzvan (președinte OSMU Mureș) tel. 0731300385

Pentru înscrieri se poate accesa și link-ul următor:

https://docs.google.com/forms/d/1ag0-HT7k-OcoEmBmvPiS3Q9PIl8hEsTZBcR0Vtoj8Xs/edit?ts=58ffa974

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.