Final de stagiune, la Compania Liviu Rebreanu

Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu-Mureș a încheiat o nouă stagiune bogată în premiere, participări în festivaluri și multe alte evenimente. În stagiunea cu numărul 56, actorii Companiei Liviu Rebreanu au adus în fața spectatorilor noile producții: CARTEA JUNGLEI, GEN.EU, TATĂL MEU, PREOTUL, DOMNUL URMUZ SCRIE PAGINI BIZARE, CAPU’ DE BIZON și IVANOV. În plus, stagiunea 2017/2018 s-a încheiat cu două avanpremiere – TEROARE (de Ferdinand von Schirach, regia Bobi Pricop) și OFFLINE (un proiect al Trupei Guga Junior coordonat de Laurențiu Blaga) –, spectacole care vor deschide stagiunea viitoare.
Au fost susținute 120 de reprezentații la sediu, plus spectacolele jucate în deplasare. În această stagiune, spectacolele Companiei Liviu Rebreanu au fost invitate la mai multe festivaluri dintre care amintim: Festivalul Național de Teatru București, Festivalul DraMA Odorheiul Secuiesc, Reuniunea Teatrelor Naționale Chișinău, Festivalul Internațional de Teatru Povești Alba Iulia, Festivalul de Teatru Nou Arad sau Festivalul Internațional de Teatru Atelier Baia Mare. La acesta din urmă, actorii Nicu Mihoc și Dan Rădulescu au primit ex aequo Premiul pentru cel mai bun actor.
De asemenea, actorii Companiei Liviu Rebreanu au încântat spectatorii din orașe precum: Reghin, Toplița, Miercurea Ciuc, Odorheiul Secuiesc, Târgu-Secuiesc, Oravița, Sibiu.
În această stagiune, aproximativ 25.000 de spectatori au vizionat spectacolele noastre, atât la sediu cât și în deplasare. Bucuria numărului mare de spectatori a fost amplificată și de creșterea grupului de mecenați care au venit aproape de Compania Liviu Rebreanu (peste 40) ceea ce ne dă speranțe pentru viitor.
Totodată, actorii Companiei Liviu Rebreanu au participat pe parcursul stagiunii la numeroase evenimente culturale și sociale din viața comunității târgumureșene.
Deschiderea viitoarei stagiuni va avea loc sâmbătă, 8 septembrie 2018, când Teatrul Național Târgu-Mureș își așteaptă prietenii să participe la un eveniment special.
Până atunci, Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu-Mureș le mulțumește tuturor spectatorilor, partenerilor, mass-media, pentru că au fost împreună cu intituția noastră pe tot parcursul stagiunii și le urează acestora o vacanță cât mai liniștită!

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.