Fluier de final pentru prima serie a Cupei E.ON Kinder

• Echipele care au urcat pe podium au fost premiate de partenerii principali al competiţiei, E.ON România şi Delgaz Grid;

• Indiferent de locul ocupat în clasament, fiecare echipă a primit un set de mingi de fotbal;

Fluier de final pentru prima serie a Cupei E.ON Kinder 2018, unul dintre cele mai puternice turnee de profil din România. Ajunsă la a XII-a ediţie, competiţia organizată cu sprijinul E.ON România şi Delgaz Grid de către A.C.S. Kinder şi Sport Life a adus spectacolul fotbalului pe arenele din Tîrgu Mureş, peste 200 de partide fiind disputate în seria I a turneului, în această săptămână.

Câştigătorii trofeelor şi premiilor Cupei E.ON Kinder 2018, juniorii din echipele Academia U Luceafărul Cluj şi Chelsea Bucureşti, au fost premiaţi în cadrul festivităţii de decernare a premiilor care a avut loc vineri, 24 august, la Tîrgu Mureş, fiecare primind echipamente de fotbal şi mingi Erima. Echipele de pe locurile doi şi trei au primit câte 15, respectiv 10 mingi.

„Toţi ne dorim să avem un fotbal puternic. Pentru aceasta este nevoie să se pună un accent pe dezvoltarea tinerelor talente, începând de la vârste fragede. A.C.S. Kinder doreşte ca prin organizarea acestor turnee pentru copii să promoveze fotbalul pentru copii şi astfel să ajute la revigorarea acestui sport. Felicitări câştigătorilor şi tuturor participanţilor precum şi celor care au făcut posibil să avem un astfel de turneu la Tîrgu Mureş”, declară Pop Lupu Coriolan, preşedintele A.C.S. Kinder.

“Doresc să-i felicit pe toţi aceşti copii minunaţi care au pus în joc toată energia şi talentul lor pentru a ne oferi un spectacol de fotbal pe cinste. Dăruirea şi pasiunea lor este emoţionantă, iar noi suntem bucuroşi să fim parte a turneului şi să sprijinim viitoarea generaţie de campioni. Ne punem speranţa în ei, să performeze şi să ajungă să joace la cluburi puternice, pe marile arene ale lumii. Spectacolul nu s-a încheiat, vă aşteptăm în tribune pentru a-i încuraja pe copiii din seria a 2-a. Suntem la fel de nerăbdători ca şi ei să înceapă meciurile”, a declarat Raluca Şandru, director Divizie E.ON Servicii Clienţi.

La finalul seriei întâi, clasamentul Cupei E.ON Kinder 2018 arată astfel:

CATEGORIA 2006

GOLGHETER – Andrei Badea, Viitorul Argeş

LOCUL 1 – Academia U Luceafărul Cluj
LOCUL 2 – CSA Steaua Bucureşti
LOCUL 3 – Interstar Sibiu

CATEGORIA 2008

GOLGHETER –- Eneas Horvat şi Ioo Edvin, Academia U Luceafărul Cluj
LOCUL 1 – Academia U Luceafărul Cluj
LOCUL 2 – Junior Galaţi
LOCUL 3 – Dinamo Bucureşti

CATEGORIA 2010

GOLGHETER – David Avram, Chelsea Bucureşti

LOCUL 1 – Chelsea Bucureşti
LOCUL 2 – Inter Galaxy Bucureşti
LOCUL 3 – Juniorul Aiud

Seria a doua a turneului de fotbal debutează pe 27 august pentru categoriile de copii născuţi în 2007, 2009 şi 2011, unde s-au înscris 60 de echipe, finalele urmând să se desfăşoare pe 30 august.

Toate detaliile turneului sunt disponibile pe site-ul oficial al competiţiei www.eonkinder.ro.
Totodată, puteţi fi la curent cu desfăşurarea competiţiei dacă daţi un Like la pagina de Facebook, Cupa E.ON Kinder, precum şi pe paginile E.ON şi Delgaz Grid.

Cupa E.ON Kinder 2018 reuneşte în cele două serii peste 120 de echipe de la cele mai prestigioase cluburi din ţară: Braşov, Cluj, Sibiu, Ilfov, Suceava, Vâlcea, Maramureş, Harghita, Dolj, Alba, Bacău, Gorj, Timiş, Mureş, Argeş, Sălaj, Galaţi, Iaşi şi municipiul Bucureşti.

Ediţia a XII-a stă sub semnul #energiepentrucampioni, iar Claudiu Niculescu, unul dintre cei mai valoroşi foşti jucători de fotbal din România, este Ambasadorul Cupei E.ON Kinder.

Comentează cu Facebook