fbpx

Fondul de urgență – MUREȘ ÎN SIGURANȚĂ

Credem că toată lumea a înțeles deja gravitatea situației și expresia „Trăim vremuri grele”, acum e mai actual decât vreodată în ultimii 30 de ani. Vremuri grele trăiesc și cadrele din sistemul medical cei care lucrează să ne salveze părinții și bunicii noștri. La rândul lor și ei au nevoie de ajutorul nostru, al tuturor. Tocmai din acest motiv am inițiat o campanie de strângere de fonduri pentru că primim solicitări de la medici pentru echipamente care să le ofere protecție împotriva virusului.  Totodată ne-am alăturat campaniei naționale Viziere pentru personalul medical inițiat de Viziere.ro.
Până în prezent la nivelul județului Mureș sunt solicitări pentru viziere un număr de 4877 din care am reușit să onorăm 1281 bucăți.  Informații utile pentru personalul medical: Vizierele se pot solicita pe site-ul www.viziere.ro. Completând un formular.  Informații utile pentru cei care doresc să ne susțină campania și să contribuie în fondul de urgență: 
Donațiile pot fi făcute online cu cardul pe http://www.fcmures.org/?lang=ro&idpage=30 alegând proiectul COVID 19.

Federația Fundațiile Comunitare din România a lansat o campanie națională de strângere de fonduri pentru acest fond prin SMS*. Puteți dona 2 EURO trimițând un sms la numărul 8837 cu textul MURES, pentru Fondul de Urgență Mureș în Siguranță.
În cazul sponsorizărilor vă rugăm să luați legătura cu Sandor Gal (0747-865.096) sau Hunor Imecs 0748-397.533. 


Virament bancar în contul: RO78 BTRL 0270 1205 J646 58XX 
*Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament.
În reţelele Digi Mobil, Orange şi Telekom România Mobile, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului.
Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.


Din donații vom achiziționa materiale consumabile, echipamente de protecție, viziere, și alte necesități personalului medical.  În prezent ne sunt alături comunitatea makerii de viziere, producatorul MPR Design, Mobbo Advertising, Asociatia Comunitatea Bardesti și comunitatea BNI Târgu- Mureș.
Vă invităm să contribuiți la Fondul de Urgență numit ”MUREȘ ÎN SIGURANȚĂ.”


Fundația Comunitară Mureș centralizează nevoile semnalate de spitale, medici și împreună cu partenerii proiectului donează echipamentele și consumabilele pentru personalul medical, farmaciști, asistenți și nu numai.  Vă mulțumim, Echipa Fundația Comunitară Mureș
În final vă trimitem rezultatele din data de 29.03.2020.  De atunci solicitările privind vizierele au crescut la 6000 de bucăți la nivelul județului Mureș. Pentru a onora aceste cereri avem nevoie de donații în valoare de 30.000 lei. 

Comentează cu Facebook