Fotbalul merge mai departe la Tîrgu Mureș!

Ediția cu numărul 684 a săptămânalului PUNCTUL aduce un interesant interviu in exclusivitate realizat de subsemnata cu Fehér Csaba. coordonatorul tehnic al clubului de fotbal MSE 08, antrenor al seniorilor. Detalii în pagina 3.
Opinia subsemnatei despre protecția datelor personale o puteți analiza în pagina 1.
O acțiune demnă de toată lauda cu imagini luate de la fața locului și anume de la Gimnaziul A.I Cuza, le găsiți în pagina 2. Detalii semnate de prof.înv. primar Emilia Moldovan.
Punctul Negru merge la Sala Polivalentă, în căutarea absolvenților care au lăsat mizerie în urma lor.
Punctul Alb , îl merită cei de la Gimnaziul Cuza. Detalii tot în pagina 2.
Vasile Dancea semnează un articol intitulat ”Poziția județului Mureș scade la nivel național”. Despre ce este vorba aflați din pagina 4.
Tot Vasile Dancea semnează și reportajul de 1 iunie, de Ziua Copilului la Tîrgu Mureș. Imagini în pagina 5.
Pagina de sport aduce lista cu medaliații la Turneul Internațional de Lupte din Ungaria, cu detalii semnate de Imola Grama. Medaliile înotătorilor de la CSȘ Tîrgu Mureș sunt prezentate de Cristina Vancea. Detalii în pagina 6.
Noul campion la șah de la CSȘ Tîrgu Mureșe este Farcádi Hunor, dar găsiți toată lista cu rezultatele mureșenilor într-un articol semnat de Cristina Vancea, în pagina 7.
De la Reghin transmite Imola Grama despre un atelier de pictură în cadrul proiectului ”Acasă”. Detalii în pagina 8.
De la Luduș avem știrile care pun Punctul pe i, o Declarație de Unire cu Moldova și Un Tezaur de cultură oferit de anul centenar, semnate de Ioan A Borgovan.
De la Sighișoara aflăm despre Trenul Transilvania, ora de sport la ”Zaharia Boiu”, campionii naționali la sportul școlar de la ”Mircea Eliade, și un concert dedicat Centenarului Marii Uniri. Detalii semnate de Cristina Vancea în pagina 10.
De la Târnăveni transmite Mircea Barbu despre motocicliștii care vor acces în centru, despre societatea care a achiziționat Carbid Fox, sărbătoarea de la Gimnaziul Traian, și aniversarea Junilor Târnavei, cu detalii în pagina 11.
Cei care sunt interesați de achiziționarea unor bunuri scoase la licitație au la dispoziție anunțurile executorilor judecătorești cu detalii în pagina 11.
Ediția din această săptămână se încheie cu o știre de la Liceul de Artă despre reușita unor elevi care au obținut premiul întâi la Concursul Național de Interpretare Instrumentală ”Lira de Aur” de la Suceava. Detalii în pagina 12.
Lectură plăcută
EM

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.