fbpx

Gabriel Toncean candidează la funcția de primar al municipiului Reghin!

Sâmbătă, 29 februarie, Președintele Partidului Național Liberal Reghin, Gabriel Toncean, și-a lansat candidatura la funcția de primar al municipiului Reghin.

La eveniment au participat Lucian Bode, ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Ionuț-Marian Stroe, ministrul Tineretului şi Sportului, deputatul Robert Sighiartău, secretarul general PNL şi senatorul Cristian Chirteș, preşedintele PNL Mureş.

”Anul trecut a fost un succes pentru PNL, am obținut scoruri extraordinare, suntem primul partid politic în județul Mureș. Sperăm ca trend-ul să continue, în iunie avem alegeri locale pentru care am pregătit o echipă puternică de candidați. Reghinul, mai mult decât oricând, are nevoie de o schimbare. Nu vreau să comentez fostele administrații dar trebuie să comparăm ceea ce s-a întâmplat în Reghin cu alte orașe din Ardeal, unde administrațiile liberale au făcut adevărate bijuterii urbane. Reghinul are nevoie de un nou tip de administrație, o administrație de dreapta, ceea ce din păcate după 1990 în Reghin nu a existat” a spus senatorul Cristian Chirteș, preşedintele PNL Mureş.

”Gândurile noastre sunt legate de perspectivele acestei țări și implicit a acestui județ și al acestei zone. Avem aici oameni mai hotărâți ca niciodată să dea măsura valorilor, oameni care cer încrederea public pentru viitorul apropiat. Ne-am asumat multe cu această guvernare, ne asumăm și pe plan local aceleași obiective pe care le avem în plan central. Aici cu Gabriel Toncean, din punctual nostrum de vedere, perspectivele nu pot fi decât optimiste. Sperăm să schimbăm lucrurile din Reghin și zonă, o zonă cu puternic potențial industrial și economic. E un om de afaceri tânăr și foarte dinamic, un om construit în zona sportului, cu multă rigurozitate și disciplină, care și-a propus să repornească întreaga viață socială și economic a acestui oraș” a declarat Ionuț-Marian Stroe, ministrul Tineretului şi Sportului.

”Partidul nostru a demonstrat anul trecut că are forță, determinare și capacitate, are oameni, resurse umane bine pregătite pentru alegerile din acest an. Sunt ”vinovat” într-o mare măsură pentru ceea ce i se întâmplă azi lui Gabriel Toncean. La o discuție pe care l-am avut cu ceva timp în urmă l-am convins să vină alături de echipa Partidului Național Liberal, să vină alături de președintele Ludovic Orban și astăzi să își anunțe candidatura pentru funcția de primar al Reghinului. Echipa lui e formată din oameni tineri, îi leagă o prietenie, o unitate, iar unitatea echipei este foarte importantă în aceste momente. Dacă au și o strategie bine pusă la punct și sunt convins că au, cunoscându-l pe Gabi, cred că victoria nu le poate scăpa” a afirmat Lucian Bode, ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor.

”Candidez pentru Reghin, îmi doresc să îmi urmez colegii care sunt un exemplu pentru mine. Chiar dacă am spus că niciodată în viață nu voi face politică, ei sunt cei care m-au convins. Politica noastră este o altfel de politică, este o politică a organizării, a încrederii pe care ți-o dau semenii. O politică a muncii și a seriozității, a banului public investit în comunitatea în care trăiești. Orice luptă este grea, fiind sportiv îmi asum această competiție și ca de obicei, îmi doresc să ajung pe locul 1. Suntem o echipă care e sprijinită de organizația județeană, e sprijinită la nivel național. Având o asemenea forță nu îmi rămâne decât să demonstrez că încrederea pe care mi-au acordat-o nu este întâmplătoare, iar rezultatul să fie o consecință a muncii noastre. Sunt omul provocărilor, mi se pare că este o nouă provocare pentru mine, o nouă provocare chiar și pentru partid. Partidul Național Liberal la Reghin va deveni o nouă forță, puteți să luați asta ca o promisiune mare. Vom avea majoritate în consiliu și sunt sigur că Reghinul se va schimba în următorii 4 ani” a afirmat Gabriel Toncean, președintele PNL Reghin.

Evenimentul organizat la un local din Reghin a avut aproximativ 1000 de invitați și a fost moderat de Roxana Ciuhulescu și Cosmin Cernat.

                                         GRAMA IMOLA

Comentează cu Facebook
Punctul

FREE
VIEW