Generația Feisbuc, în fața Spitalul Clinic Județean de Urgență

Un grup de protestatari înarmați cu afișe, lumânări și o coroană au stat zeci de minute în fața Institutului Inimii din Tîrgu Mureș, așteptând delegația din care fac parte premierul Dăncilă, ministrul Sănătății, care efectuează o vizită la Spitalul Clinic Județean de Urgență. Protestatarii au zis că nu scandează din respect pentru bolnavii care se află internați în spital. Un pluton de jandarmi se află pe treptele ce duc spre Institutul Inimii, alcătuind un zid între premierul care se pare că a intrat prin spate în spital și protestatarii care îl așteaptă făcând glume. Cel care susține transmisiunea în direct explică de ce nu se strigă.

Cei adunați în fața spitalului nu înțeleg pe unde a intrat premierul în clădire, pentru că prin față sigur n-a intrat. ”De aici pleacă la Reghin, acolo nu există intrare în spate!”

Băiatul de 17 ani (Popoviciu Alin) a povestit în direct că a fost amenințat de comandantul de jandarmi cu amendă contravențională. ”Dl Filipași mi-a spus că eu am adus oamenii în stradă, eu am adus oamenii aici”. Cei prezenți au spus că vor face chetă ca să plătească amenda, în cazul în care i se va întocmi proces verbal de contravenție.

Popovociu Alin

Comentează cu Facebook