Grow, educaţia non-formală a liceenilor

Unul Bercea Anamaria Aisecdin cele mai mari programe de educaţie non-formală pentru elevii de liceu, Grow, dă startul ediţiei de vară şi în Târgu Mureş. Proiectul Grow se desfăşoară în două ediţii pe an, înregistrând peste 600 de  participanţi la nivel naţional ediţie după ediţie.

Activităţile se vor desfăşura în limba engleză, susţinute de traineri internaţionali, bine pregătiţi, de tineri veniţi din toate colţurile lumii.Temele abordate în cadrul acestor activităţi sunt variate şi axate în special pe dezvoltarea personală dar şi profesională, astfel putem enumera: dezvoltarea abilităţilor de comunicare, încrederea în sine, munca în echipă, managementul resurselor, managementul unui proiect, vorbirea în public, managementul timpului, şi multe altele.

Ediţia de vară a proiectului Grow, dedicată elevilor de clasa a XI-a şi a XII-a, va începe în doar câteva zile. Liceenii mureşeni s-au arătat foarte interesaţi de această activitate extraşcolară, până în prezent înscriindu-se în program peste 200 de elevi.

„Marele beneficiu al elevilor va fi faptul că vor avea ocazia să-şi perfecţioneze limba engleză, vor face lucrurile într-un mod practic şi înconjuraţi de tineri veniţi din diferite medii culturale. Ediţia aceasta este una foarte specială, deoarece vor veni tineri din SUA, Argentina, China, Bulgaria, Franţa şi Armenia pentru a participa la acest program. Ei vor petrece două luni în oraşul nostru, învăţându-i pe elevi o mulţime de lucruri interesante şi utile pe viitor. Ceremonia de deschidere  a activităţilor Grow, va avea loc în data de 24 iunie, la Casa de Cultură Mihai Eminescu începând cu ora 17.30, cu prezentarea celor 6 traineri şi a partenerilor care ne-au susţinut în realizarea acestui proiect”,  a explicat Bercea Anamaria, PR de la AISEC Tîrgu Mureş.(EM)

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.