Gunoiul nu se ridică pe strada Evreilor Martiri?! Vezi ce zic autoritățile locale!

Azi-dimineață, pe adresa redacției redactia@punctul.ro, am primit o sesizare de la un cetățean care era indignat de faptul că pe Strada Evreilor Martiri gunoiul nu a fost ridicat.

Cetățeanul, care locuiește pe Bulevardul Pandurilor, ne-a transmis că a sesizat Poliția locală, iar răspunsul primit a fost „Nu se confirmă”.

În urma publicării articolul de către săptămânalul Punctul, pe adresa redacției a venit un răspuns de la Poliția Locală, semnat de directorul executiv Valentin Bretfelean, specificându-se faptul că „în urma verificărilor efectuate în teren a rezultat cele sesizate nu se confirmă, responsabilul de zonă a monitorizat în zile diferite locația și a realizat mai multe planșe foto din care rezultă fără echivoc că nu existau deșeuri menajere depozitate pe jos…”.

Poliția recomandă ca în cazul în care vor apărea astfel de situații fotografiile să fie făcute cu un aparat performant în care să fie afișată data și ora.
În plus, Poliția avertizează ca sesizările să fie reale, în caz contrar fiind pasibil de a fi „sancționați pentru alarmă nefondată”.

 

Iată răspunsul primit de la Poliția Locală:

 

Cristina Vancea

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.