fbpx

Hai cu o carte la festival!

Pentru al doilea an consecutiv, Biblioteca Județeană Mureș în parteneriat cu Consiliul Județean Mureș, derulează proiectul ”Hai cu o carte la festival”, prin care se dorește completarea și înnoirea fondului de carte al bibliotecilor publice comunale.

Proiectul se derulează pe durata celor două Festivaluri de tradiții și obiceiuri, respectiv Festivalul Văii Mureșului și Festivalul Văii Gurghiului.

Participanții la aceste evenimente sunt invitați să aducă donație minim o carte. Cărțile donate pot fi în limba română, maghiară, engleză, germană și trebuie să fie într-o stare bună, astfel încât ele să poată fi apoi utilizate de cititori. Sunt așteptate și bine primite cărți din toate domeniile cunoașterii și pentru toate vârstele.

De asemenea, invităm autorii mureșeni să doneze minim un exemplar din propriile opere, astfel încât bibliotecile publice comunale să poată avea un raft al autorilor locali.

Anul acesta, în perioada 27-28 iulie, ne vom afla pe Platoul La Alei din comuna Răstolița, cărțile adunate urmând a fi donate Bibliotecii Publice din Comuna Chiher.

Donațiile se vor primi la căsuța Consiliului Județean Mureș din cadrul satului allegoric, între orele 10.00 și 18.00.

Comentează cu Facebook
Punctul

FREE
VIEW