fbpx

Henrietta Man în cursa pentru Miss Univers

Miss Universe este unul dintre cele patru mari concursuri de frumusete. Este un eveniment anual condus de Organizatia Miss Universe, cu sediul in Statele Unite. Acest concurs are o acoperire TV care este difuzata in mai mult de 190 de tari din intreaga lume, lucru ce face acest eveniment cel mai mare concurs de frumusete din lume. Organizatia Miss Universe detine in prezent agentia de talent WME/IMG. Scopul acestei competitii este sa celebreze femeile din toate culturile si mediile si sa le ajute sa fie vocea care va aduce o schimbare pozitiva in lume.

Târgumureșeanca Henrietta Man, în vârstă de 23 de ani se află pe lista candidatelor și a intrat în top 30.

Iată descrierea sa :

Sunt o fata sociabila. Imi place sa ma aranjez. Sunt înnebunită după haine. As putea cumpăra o tonă de haine în fiecare zi și tot nu mi-ar ajunge.Viata nu poate fi mereu perfecta dar tinuta noastra poate sa fie. Imi place sa fac poze și sa fiu fotografiata.Sunt foarte fotogenica. Îmi place sa scriu si sa fotografiezi tot ce ma impresionează. Dacă nu sunt poze inseamna ca nu s-a întâmplat!Imi place creativitatea. Imi place tot ce inseamna munca artistica si, de fapt, lucrurile de genul asta nici nu le percep ca pe o munca, ci ca pe ceva ce fac din pasiune. Imi surprind intotdeauna prietenii cu tot felul de cadouri originale si creative, inspirata fiind de personalitatea lor. Imi plac lucrurile hand-made.Sunt o persoana care vede intotdeauna frumosul in lucruri, ador natura si tot ce inseamna arta. Prietenii mai m-ar descrie drept o persoana naiva sau cu capul in nori, insa nu ma intereseaza acest aspect. Printre pasiunile mele se numara teatrul, literatura, fotografia, arta florală, pictura sau muzica. @manhenrietta

An de an, castigatoarea norocoasa a acestui concurs ia acasa un premiu extrem de ravnit. Nu doar ca aceasta domnisoara va primi haine, bijuterii si produse de cosmetica, dar va fi, de asemenea, gazduita gratuit in New York in timpul anului ,,incoronarii” ei, va primi un salariu si va avea acces la evenimente exclusive. Dar valoarea reala a acestui premiu consta de fapt in oportunitatea de a folosi titlul de Miss Universe pentru o cauza buna si pentru a ajuta oamenii nevoiasi. Acest lucru face titlul atat de prestigios si atrage sute de tinere femei din intreaga lume sa incerce sa il castige.

Comentează cu Facebook