Hoţ reţinut pentru mai multe furturi din centrul oraşului

La data de 4 aprilie 2017, poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale – Poliţia Municipiului Tîrgu Mureş au reţinut pentru 24 de ore, un bărbat, de 42 de ani, din Tg. Mureş, bănuit de comiterea mai multor furturi.

În perioada 10-31 martie 2017, poliţiştii au fost sesizaţi de către două persoane care au reclamat că a fost victimele unui furt.

Victimele au declarat poliţiştilor că în timp ce se aflau în incinta unui restaurant, situat în Piaţa Trandafirilor, din Tîrgu Mureş, li s-a sustras o geantă cu acte personale, un telefon mobil în valoare de 950 de lei şi suma de 600 de lei.

Din cercetările efectuate a reieşit că este vorba de acelaşi bărbat, de 42 de ani, care la data de 11 martie 2017, în timp ce se afla în incinta unui local, de pe Bulevardul 1848, din Tg Mureş a sustras o borsetă cu documente personale şi diferite sume de bani (4500 de lei, 200 de euro şi 40 de dolari).

Ca urmare a documentării activităţii infracţionale, bărbatul de 42 de ani, a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, în arestul I.P.J. Mureş, urmând ca acesta să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările vor fi continuate.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.