fbpx

Hotărârile judecătorești vor putea fi comunicate exclusiv prin e-mail

Hotărârile judecătorești vor putea fi comunicate exclusiv prin e-mail, la solicitatea părții, prevede un proiect legislativ adoptat de Parlament și care mai trebuie doar promulgat pentru a intra în vigoare.

Comunicarea va fi însoțită de semnătura electronică extinsă a instanței, care va înlocui ștampila instanței și semnătura grefierului de ședință. CITEȘTE ȘI În urma creșterii prețurilor și războiului din Ucraina, Guvernul prelungește programul Kurzarbeit Hotărârile judecătorești se consideră comunicate la momentul la care au primit mesaj din partea sistemului folosit că au ajuns la destinatar potrivit datelor furnizate de acesta. Dacă comunicarea prin poștă electronică nu este posibilă din pricina lipsei datelor în acest sens sau sistemul folosit indică eroare în transmiterea prin poștă electronică, comunicarea hotărîrilor judecătorești se va face potrivit art. 154 din Codul de procedură civilă.

Citește mai mult la: https://www.profit.ro/stiri/social/decizie-hotararile-judecatoresti-vor-putea-fi-comunicate-exclusiv-prin-e-mail-20724905

Comentează cu Facebook
Punctul

FREE
VIEW