Hotel PRIVO a castigat pentru al doilea an consecutiv premiu la Gala World Luxury Hotel Awards

hotel-privo

Hotel PRIVO are placerea sa anunte castigarea premiului “Luxury Business Hotel” – Country Winner in cadrul Galei organizate pe 29 octombrie 2016 la Doha, Qatar de catre World Luxury Hotel Awards. Este al doilea premiu primit din partea World Luxury Hotel Awards, dupa „Best Luxury Design Hotel – Global Winner” de anul trecut, si al treilea premiu international primt anul acesta, alaturi de „Fine Dining Cuisine” din partea World Luxury Restaurant Awards si „Award of Excellence” din partea Wine Spectator, USA.
“Suntem din nou onorati sa primim pentru al doilea an consecutiv un premiu din partea World Luxury Hotel Awards. Este o recunoastere la nivel mondial a hotelurilor din categoria Luxury pentru facilitatile si serviciile excelelnte oferite oaspetilor si ne motiveaza sa ne mentinem si in viitor la acest nivel. Succesul nostru se bazeaza pe efortul intregii echipe. Le multumim tuturor oaspetilor nostri, celor care ne-au sustinut in acesta competitie si membrilor echipei PRIVO” a declarant Adina Plopeanu – Director General al Hotel PRIVO.
Ceremonia din acest an, aflata la a 10-a editie, a avut loc sambata – 29 octombrie 2016 la St. Regis Doha Hotel in Qatar. La aceasta competitie Romania a fost reprezentata prin 3 locatii, care au castigat premiu la 3 categorii diferite: Luxury Business Hotel, Luxury City Hotel si Luxury Villa Resort.
“Dorim sa felicitam toti castigatorii din acest an, care prin eforturile lor neincetate si pasiunea de a satisfice nevoile oaspetilor, au primit recunoastere in aceasta seara. Adevaraul lux presupune o echipa foarte dedicata si intotdeuna dornica sa ofere ceva suplimentar si care se asigura ca nici o solicitare nu ramane nerezolvata. Aceasta este definitia luxului, ceea ce reprezinta un castigator World Luxury Hotel Awards” a declarat Anton Perold – Managing Director al World Luxury Hotel Awards.

The World Luxury Hotel Awards este o organizatie recunoscuta la nivel mondial care recompenseaza excelenta din industira ospitalitatii la categoria Luxury.

Premiile sunt structurate in peste 60 categorii diferite la nivel regional, national, continental si mondial.

Este un program in care oaspetii trimit organizatorilor review-uri despre hoteluri.
Peste 1000 hoteluri din categoria Luxury sunt nominalizate anual sa participle la World Luxury Hotel Awards de catre oaspeti, agentii de turism sau tour-operatori. Hotelurile castigatoare intr-un an vor fi automat nominalizate pentru anul urmator.
Nominalizarile primite de organizatori sunt evaluate de catre un panel de consultanti din 144 tari.
Pentru fiecare nominalizare selectata, organizatorul realizeaza o vizita oficiala si/sau un mistery shopper la fiecare hotel.
Procesul de vot se bazeaza pe facilitati si servicii excelente si este facut de catre oaspetii hotelurilor.
Hotelurile primesc informatii despre procesul de vot si realizeaza campanii in randul oaspetilor pentru promovarea participarii la aceasta competitie internationala.
Rezultatele finale se acorda pe baza unui proces de vot online la nivel mondial. Hotelurile care obtin cele mai multe voturi, castiga premiile la categoria “WLHA Global”, categorie la care a iesit castigator si Hotel PRIVO anul trecut.
Criteriile de acordare sunt bazate pe facilitatile si serviciile excelente oferite de hoteluri. Marimea unei proprietati hoteliere nu este luata in considerare in timpul nominalizarilor sau a procesului de vot.
Premiile se acorda exclusiv hotelurilor, resorturilor si grupurilor hoteliere din categoria Luxury si nu includ nici o alta categorie din industria de travel.
Castigatorii sunt anuntati si prezentati in cadrul ceremoniei anuale organizata de World Luxury Hotel Awards. Rezultatul final este obtinut in urma voturilor pe categorie, la nivel regional, national, de continent si mondial.

Despre Hotel PRIVO
PRIVO este un refugiu minimalist pentru business și relaxare, unde designul propune un dialog cald și primitor intre hotelul modern si ansamblul istoric format din Villa Csonka și parcul cu o suprafată de 3.500 m.p. Arhitectura și amenajarea noii clădiri a hotelului au fost gândite minimalist, cu suprafețe calme și întinse. O serie de materiale naturale și high-tech, cum ar fi piatra, betonul aparent, sticla, serigrafiile sau corianul accentuează dialogul contemporan cu spațiul originar. Restaurantul, enoteca, sălile de conferințe și Wellness Spa sunt câteva dintre elementele prin care hotelul caută să ofere oaspeților simbioza perfectă între muncă și relaxare.
Simbol al conceptului PRIVO, vizibil din toate spațiile interioare, Villa Csonka, în stil Secession marchează dialogul dintre vechi și nou. Celebrul artist fotograf Géza Csonka a construit la începutul secolului XX această casă, una dintre puținele clădiri Art Nouveau ale orașului Targu Mures. Restaurată în perioada 2011- 2013, Villa Csonka reprezintă nucleul în jurul căruia a fost construit noul hotel și poate fi admirată din toate holurile interioare ale hotelului. Mobilată cu piese originale Thonet și Art Deco recondiționate, cu o vechime de peste 100 de ani, vila dispune de trei camere și trei apartamente cu acces direct din recepția hotelului, fiecare dintre acestea având un design unic.
Premii si distinctii internationale:
 World Luxury Hotel Awards: Best Luxury Design Hotel – Global Winner, Hong Kong, 24 octombrie 2015
 World Luxury Restaurant Awards: Fine Dining Cuisine – PRIVO Restaurant, Pontresina – Elvetia, 18 iunie 2016
 Wine Spectator, USA: Restaurant Award Winner in 2016 si 2015
 TripAdvisor:
o Traveller’s Choice Winner – Best Service, Top Hotels from Romania – locul 3 in 2016 si locul 7 in 2015
o Certificate of Excellence: Restaurant Winner in 2016 si Hotel Winner in 2015
 Casa de Vinuri Spumante Foss Marai: Primul Ambasador din lume, Targu Mures, 13 decembrie 2014
 Concursul LIFE CHALLENGE 66: Fatada europeană a anului, sectiunea proiecte nerezidentiale, Viena, 12 iunie 2014

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.