Hoţi din Piatra Neamţ prinşi de poliţiştii mureşeni

O tânără, de 30 de ani, din Piatra Neamţ, a fost reţinută de poliţiştii de investigaţii criminale de la Reghin, pentru comiterea infracţiunii de furt şi efectuare de operaţiuni financiare în mod fraudulos.

La data de 5 octombrie a.c., poliţiştii din Reghin au identificat o tânără, de 30 de ani, din Piatra Neamţ, care în cursul lunii iunie, profitând de neatenţia unui vânzător dintr-un magazin de mobilă, i-ar fi sustras borseta, în care se aflau mai multe documente şi un card bancar.

Ulterior, tânăra ar fi retras de pe cardul sustras, suma de 4600 lei, de la un bancomat din Miercurea Ciuc.

Faţă persoana în cauză s-a început urmărirea penală pentru săvârşirea infracţiunilor de furt şi efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, fiind reţinută pentru 24 de ore.

Poliţişti de investigaţii criminale din Reghin au desfăşurat două percheziţii domiciliare pe raza municipiului Piatra Neamţ, la persoane bănuite de comiterea infracţiunii de furt calificat.

La data de 5 octombrie a.c., poliţiştii din Reghin au efectuat două percheziţii domiciliare, la locuinţele a două persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni de furt calificat.

În fapt, la data de 13 septembrie a.c., persoanele cercetate, un bărbat, de 58 de ani, şi o tânără de 25 de ani, ambele din Piatra Neamţ, ar fi profitat de neatenţia unui vânzător dintr-un magazin alimentar şi ar fi sustras din casa de marcat suma de 4803 lei.

În urma activităţilor efectuate, prejudiciul cauzat a fost recuperat integral.

Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Poliției Municipiului Piatra Neamț.

În cauză față de cele două persoane a fost începută urmărirea penală pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Foto: Arhivă

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.