Hoţii de lemne din Valea Rece prinşi pe “Lisabona şi Amsterdam”

Întrucât în ultima perioadă sustragerile neautorizate de material lemnos din pădurile situate în jurul municipiului Tîrgu Mureș au înregistrat un trend ascendent, polițiștii locali cu atribuții pe segmentul de liniște și ordine publică și-au intensificat patrulările în zonele ce prezintă riscuri de producere a unor astfel de fapte, reușind să împiedice mai multe situații de genul celor menționate.
Astfel, în data de 4 martie, în jurul orei 17:00, numiții O.J. și G.F., ambii domiciliați în Valea Rece, au fost surprinși pe strada Lisabona, din cartierul Belvedere, în timp ce transportau, cu două atelaje, lemne ce proveneau din pădurea aflată deasupra zonei respective. Întrucât fapta săvârșită era susceptibilă de a întruni elementele constitutive ale infracțiunii de furt, polițiștii locali i-au oprit și legitimat, după care i-au predat, pe bază de proces verbal, unor echipaje aparținând Poliției Municipiului Tîrgu Mureș și Jandarmeriei Române, în vederea efectuării cercetărilor de rigoare.
Două zile mai târziu, respectiv în data de 6 martie, în jurul orei 15:00, agenții Poliției Locale l-au interceptat, la capătul străzii Amsterdam, pe numitul M.S, tot din Valea Rece, care încerca să ajungă la locul de domiciliu cu o căruță încărcată cu lemne. Polițiștii locali au urmat aceleași proceduri legale și au predat persoana în cauză organelor abilitate a efectua cercetări în astfel de cazuri.
În vederea descurajării acestui fenomen, Poliţia Locală face un apel la cetățenii municipiului Tîrgu Mureș ca, în cazul în care constată fapte antisociale de genul celor prezentate mai sus, să sesizeze cu promptitudine Poliția Municipiului Tîrgu Mureș, Jandarmeria Română sau Direcția Poliția Locală, prin Dispeceratul Integrat de Urgență 112, pentru a putea interveni operativ și a lua măsurile legale care se impun.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.